top of page
ZEVEN DAGEN ZWEVEN

Mediteren is een fijne manier om te ontspannen, stress te verminderen, een moment te nemen voor jezelf. Maar het is niet altijd even gemakkelijk. Stilzitten om niets te doen is best een moeilijke opgave, zeker indien je hier nog niet in geoefend bent.

 

Vind jij het moeilijk om te mediteren, weet je niet goed hoe te beginnen of wat je moet doen? Een geleide meditatie kan je op weg helpen!

Je hoeft alleen maar te luisteren.

Een stem (eventueel in combinatie met muziek) leidt je door de meditatie. Je hoeft niet te bedenken wat je wel (en vooral niet) moet doen en denken. Het is dus een fijne manier om met meditatie te beginnen, maar ook wie reeds wat ervaring heeft, kan heerlijk ontspannen aan de hand van een geleide meditatie.

tussen wens en wolk - meditatie - zeven dagen zweven - geleide meditaties
"Ik heb heel wat gehad aan de meditaties. Ze helpen écht om tot rust te komen."
- Evi
tussen wens en wolk - meditatie - zeven dagen zweven - geleide meditaties
Praktisch

Je ontvangt gedurende 7 dagen elke ochtend een geleide meditatie in je mailbox. Daarbij krijg je ook een logboekje dat je - indien je dat wenst - kan gebruiken om na het mediteren te reflecteren en te noteren.

Deelnemen kost 49 €. Na aankoop bevestig je nog even je deelname. De ochtend na je bevestiging ontvang je je eerste meditatie. 

Het mooiste aan Zeven Dagen Zweven? Je MOET niets. Je moet niet reflecteren, je moet niet noteren, je moet niet elke dag de meditatie beluisteren. Jij kiest wanneer en waar je luistert, wat je eruit wil meenemen en hoe intensief je ermee aan de slag gaat.

bottom of page