top of page

Ik ben Céline. Mama van 2, vrouw van 1.

Ik hou van verse lakens, wolken, roze drankjes, de zee, slow coffee, zingen en het gespin van een kat. Ik ben minder fan van files, lawaai, schone schijn, geldwolven, speelgoed dat muziek maakt, geitenkaas (maar echt, hoe?!) en de tandarts.

Ik ben een hoogsensitieve flapuit: in groep neem ik vaak en graag het woord, maar echt opladen, dat doe ik door alleen te zijn.

Mama worden is tegelijk het mooiste en het moeilijkste dat mij ooit is overkomen. Ik raakte mijzelf kwijt maar vond stapje voor stapje een nieuwe 'ik' terug.

Ik leerde openlijk spreken over de worstelingen die ik doormaakte als jonge moeder en ontdekte dat ik niet alleen was. Ik leerde ook dat mijn hoogsensitiviteit - die ik doorgaf aan onze oudste dochter - een grote rol speelt in hoe ik het moederschap ervaar. 

Intussen zag ik in mijn nabije omgeving hoeveel druk het wensouderschap met zich meebrengt. Hoe zwaar het weegt om mama te zijn zonder kind. Worstelen met het moederschap en worstelen met het gemis daarvan: het lijken 2 uitersten, maar ik verenig ze graag.

Ik besloot mijn hart te volgen en mijn leven om te gooien. Dat stond toch al op z'n kop sinds de komst van onze 2 dochters ;-) Ik schoolde me om en stampte 'Tussen wens en wolk" uit de grond. 

Als relaxatie- en massagetherapeute help ik lichaam en geest meer in balans brengen zodat je terug dichter bij jezelf kan komen. Dankzij mijn opleidingen tot kinderwens- en postpartumconsulente, begrijp ik de vaak moeilijke weg die wensmama’s, zwangere vrouwen en jonge mama’s bewandelen.

 

Als stress en burn-out coach help ik via psycho-educatie, gesprekken en technieken mensen dichter bij zichzelf te brengen en te helpen naar een leven met meer rust. Ook loopbaancoaching maakt vaak een essentieel deel uit van die zoektocht naar hoe het anders en beter kan.

Tussen wens en wolk - relaxatie - coaching - stress - over mij - wie ben ik

Jij beslist wat ik voor jou kan betekenen, of we zoeken samen naar de beste aanpak, afgestemd op jouw individuele noden.

bottom of page