Hoi lieve mama,

De zorg voor je (jonge) kinderen, een hoop huishoudelijke taken, een ambitieus professioneel leven, een uitgebreid sociaal leven en tal van andere verplichtingen en verantwoordelijkheden die op je afkomen. 

Ervaar jij ook soms een torenhoge druk op je schouders? 

Vind je moeilijk rust en mis je vrijheid?

Geraak je jezelf soms kwijt?

Vind je het moeilijk om ontspannen door het leven te gaan?

Lees dan zeker verder!

Tijd en aandacht voor jezelf is vaak geen prioriteit, terwijl net dat - die zelfzorg -
helpt om alles draaiende te houden en je beter in je vel te voelen.
Ik ben Céline, hoogsensitieve mama...

... en de voorbije jaren waren voor mij 1 grote ontdekkingstocht. 

Nadat ik voor de eerste keer mama werd in 2013, stond mijn wereld op zijn kop. Mama worden veranderde mij, ik werd een soort Céline 2.0 en moest mezelf echt opnieuw leren kennen. Het moederschap was, is en blijft een zoektocht, een proces, een weg die je bewandelt met vallen en opstaan.

Ik weet intussen dat die zoektocht niet snel ten einde zal lopen. Ik leerde wel heel veel bij: door eigen ervaring, door veel te praten én te luisteren en door me te verdiepen in het moederschap en de uitdagingen die daarbij komen kijken via een waaier aan cursussen en opleidingen. Ik vond er mijn passie en mijn missie in: mama's helpen in de weg - soms vol obstakels - die ze bewandelen, zodat ze met meer rust en meer vrijheid door het leven kunnen gaan. Dat is meteen ook wat ik met dit eerste online programma wil bereiken!

Door zelf soms zo te worstelen met het moederschap,
weet ik heel goed hoe moeilijk het kan zijn om jezelf niet kwijt te raken.
Sta terug meer ontspannen in het leven!

Stel jezelf eens de vraag hoe zou het zijn om...

 • met minder stress te leven?

 • je rustiger en vrijer te voelen als mama?

 • steviger in je schoenen te staan?

 • elke dag met voldoende energie door te komen?

 • te voelen wat jij nodig hebt wanneer het even moeilijker gaat?

 • jezelf eenvoudig tot rust te kunnen brengen?

 • je stress de baas te blijven in plaats van omgekeerd?

 • milder te zijn voor jezelf?

 • meer de mama te zijn die jij wil zijn?

Wil je van deze droombeelden een realiteit maken?
De sleutel ligt bij jezelf en ik help je graag!

Dit online programma is voor jou indien je

 • wil leren wat stress precies is, welke bronnen van stress er bestaan en welke hiervan op jouw leven van toepassing zijn.

 • je meer wil voelen en minder wil piekeren.

 • je jezelf als mama beter wil leren kennen.

 • je beter voor jezelf wil zorgen, waardoor je ook beter voor anderen kan zorgen.

 • je tools en technieken wil beheersen die je helpen om meer ontspannen door het leven te gaan als mama.

 • je tijd wil en kan investeren om te ontdekken wat werkt voor jou.

 • je helemaal klaar bent voor een leven met minder stress en meer vrijheid en bereid bent daar samen met mij aan te werken.

Opgelet, wat doet dit programma niet?
 • Jou een kant-en-klare mirakeloplossing bieden die helemaal voor jou is uitgestippeld. Dat is onmogelijk, want elke mama bewandelt haar eigen weg. Ik wandel wel graag een eindje met je mee om je op weg te helpen.

 • Stress en zorgen volledig uit je leven elimineren. Helaas pindakaas, maar ook een beetje logisch denk ik!

 • Het is geen wedstrijd. Verwacht niet dat na dit programma de gestresseerde mama voltooid verleden tijd is. Experimenteer, evalueer, pas aan waar nodig en geef jezelf alle tijd die nodig is om te voelen en te zoeken wat voor jou echt werkt.

Wees mild : gun jezelf tijd om te zoeken wat werkt voor jou en wat niet.
Hoe ziet het programma er precies uit?

Module 1: We leren elkaar wat beter kennen, ik vertel je exact wat je allemaal mag verwachten tijdens het doorlopen van het programma en om de inleiding compleet te maken, maar ik meteen al een zijsprongetje naar hoogsensitief moederschap.

Module 2: je leert wat stress is, wat het mechanisme erachter is, welke bronnen van stress er bestaan en welke er van toepassing zijn op jou. Het begrip 'moederrouw' licht ik hier ook uitgebreid toe.

Module 3: getting down to business! Je maakt kennis met de 4 relaxatietechnieken die verder in het programma aan bod komen, zowel theoretisch als in de praktijk.

Module 4: we hebben het over emotionele stress en ontladen: niet alleen het belang ervan, maar ook een scala aan activiteiten en technieken om dit te kunnen doen.

Module 5: alles over overprikkeling en ontprikkelen! Je leert waarom het - zeker als mama - zo belangrijk is om op tijd te ontprikkelen en hoe je dat dan precies kan doen.

Module 6: je zoomt in op je interne batterij. Je brengt je energiegevers en -vreters in kaart en je leert hoe je als mama voldoende kan opladen en energiek maar toch relaxed door het leven te kunnen gaan.

Als afsluiter: indien je dat wil, kan je gratis een nazorggesprek aanvragen: we spenderen even tijd samen (online of corona-proof offline) voor vragen, feedback, extra tips, die schop onder je kont,...

Het kader dat je krijgt aangereikt om je stress onder controle te houden,
helpt je om op de juiste momenten de juiste technieken in te zetten.
Wat anderen vinden

"De tijd die ik neem om het programma te volgen, voelt op zich al als pure zelfzorg. Een cadeautje voor mezelf, even vertoeven in een rustige, kalmerende omgeving. Het leerplatform straalt zachtheid en rust uit, net zoals Céline haar stem en haar video's. Pure ontspanning dus."

"De laagdrempeligheid van het programma vind ik super. Daar waar ik bij andere opleidingen soms opkijk tegen het volgende filmpje van 40 minuten, zijn de korte hoofdstukjes hier een verademing. Het is echt heel haalbaar om dit in mijn drukke leven erbij te nemen."

"Céline laat mij over een aantal zaken nadenken waar ik zelf nog niet had bij stilgestaan. Het werkboek helpt om er nog eens extra aandacht aan te schenken en wat inzichten te noteren, heel handig. En het is ook gewoon mooi vormgegeven, wat mij zin geeft om ermee aan de slag te gaan."

"Ik kom met dit programma helemaal aan mijn trekken: veel doen en ervaren. Maar ook de achtergrond daarbij even meekrijgen. Ik wil dit programma gewoon keihard aan iedereen aanbevelen."
Heleen, mama van Boris, Loes en Sien
tussen wens en wolk - relaxatie therapie en coaching - draagkracht vergroten
Let's get practical!
 • Je doorloopt het progamma thuis op jouw eigen tempo in een online leeromgeving.

 • Je kan het op 6 weken doorlopen (1 module per week) indien je dat wil. Sneller raad ik niet aan. Trager kan wel, maar probeer het zo te plannen dat je niet na 3 modules 2 maanden wacht om module 4 te doorlopen, dan is de flow van het programma helemaal zoek en moet je opnieuw beginnen.

 • Een module duurt gemiddeld 30 minuten om te bekijken/beluisteren, zonder de oefeningen die je zelf thuis doet. Je krijgt in totaal dus ongeveer 3u aan "lesmateriaal", je kiest hoeveel 'extra' tijd je er zelf in investeert door aan de slag te gaan met de aangereikte oefeningen en technieken. 

 • Je krijgt levenslang toegang, dus zoek gerust het beste startmoment voor jezelf, je hoeft niet persé meteen te beginnen.

 • Het programma bestaat uit een combinatie van geschreven tekst, presentaties, filmpjes en audiofragmenten. Er is een werkboek dat je kan downloaden om concreet aan de slag te kunnen gaan. Bij elke module krijg je namelijk ook wat huiswerk en oefeningen, zodat je écht resultaat kan boeken.

 • Kostprijs: 197 €. Wie inschrijft vóór 31/03, betaalt slechts 147 €. Wacht dus niet te lang om in te schrijven! Starten met het programma kan altijd op een later tijdstip.

Wat denk je? Klaar voor een leven met minder stress?
Vragen, twijfels, onduidelijkheden?

"Mijn kinderen zijn al tieners, is dit nog de moeite?"

Minder druk en meer vrijheid, is dat niet altijd de moeite? :-)

Kleine kinderen, kleine zorgen; grote kinderen, grote zorgen. Dat wordt soms toch gezegd in de volksmond. Natuurlijk kan het bij jou ook druk en stresserend zijn, daarvoor moet je niet jongleren met papflessen en luiers. Met elke nieuwe levensfase, komen nieuwe uitdagingen en is het soms opnieuw zoeken naar evenwicht, naar een leven waarin stress niet met jou aan de haal gaat. Doe jezelf dus een plezier, natuurlijk is het nog de moeite!

"Ik heb nu al nergens tijd voor, hoe moet ik dit er dan bijnemen?"

Het laatste wat mijn bedoeling is, is jou meer stress bezorgen door het volgen van een online programma. Omdat ik mezelf ook vaak betrap op deze redenering, hield ik daar bij het maken van dit programma dus ook rekening mee. Ik zorgde voor korte stukjes content die in totaal per module slechts ongeveer een halfuurtje van je tijd vragen om te bekijken/beluisteren. Ik blijf bij de essentie: ik geef achtergrondinfo mee om jou meer inzichten te bezorgen en focus daarnaast vooral op de praktijk: wat kan JIJ doen om meer ontspannen door het leven te gaan. Ik zorgde voor een werkboek per module zodat jij, indien je dat wil, een tool in handen hebt om écht aan de slag te gaan. Eens je het programma doorlopen hebt, is het dan ook echt aan jou. Jij kiest hoeveel tijd/energie je verder vrijmaakt om ervoor te zorgen dat dit programma ook een blijvende impact heeft. Het is JOUW weg, ik wandel gewoon een eindje met je mee.

"Het triggert mij wel, maar ik twijfel omwille van de prijs."

Enerzijds: dit is een investering in jezelf. Jij bent dat waard. Je krijgt levenslang toegang tot het programma, dus wil je op een later moment een opfrissing, kan dat altijd. Het programma zal in de toekomst waarschijnlijk nog groeien en evolueren, samen met mij en de mama's die het volgen. De waarde zal dus alleen maar stijgen! Anderzijds: is het voor jou moeilijk om op dit moment het bedrag in 1 keer te betalen, mail mij! We bespreken samen voor jou de beste oplossing, betaling in schijven is bvb zeker mogelijk. Ik wil élke mama die hier nood aan heeft, kunnen helpen!

"Ik heb nog geen kindjes, maar ben zwanger of heb een actieve kinderwens. Wacht ik niet beter nog wat?"

Dat kan uiteraard. Weet wel dat, hoe vroeger je aankoopt, hoe minder je zal betalen. Het is de bedoeling dat dit programma permanent in mijn aanbod blijft, ik verwacht dus ook dat het nog zal evolueren en misschien groeien, waardoor ook de waarde (en dus de verkoopsprijs) kan stijgen. Gezien je levenslang toegang krijgt, waarom niet nu al investeren?

Los daarvan: de thema's en tools die aan bod komen, gaan over stressreductie. Ik heb de concrete voorbeelden aangepast aan de leefwereld van mama's, maar de inzichten en oefeningen die je meekrijgt, kan je zeker ook toepassen indien je (nog) geen kinderen hebt. Dus indien je het gevoel hebt er nu nood aan te hebben: go for it!

"Ik vind ademhalingsoefeningen en meditatie wat zweverig, ik ben bang dat het niets voor mij gaat zijn."

Uiteraard moet jij voor jezelf uitmaken of dit programma bij jou past. Mijn ervaring is wel dat, wanneer je kiest om in jezelf te investeren en open staat voor een stapje buiten je comfort zone, er prachtige dingen kunnen gebeuren. Je moet het gewoon durven toelaten. Ademhalingsoefeningen en meditatie zijn niet meer zweverig dan buikspieroefeningen en hardlopen, het is gewoon een kwestie van perceptie (en soms vooroordelen). Onbekend is onbemind, dus als jij open staat voor nieuwe ervaringen die jou echt vooruit kunnen helpen in het leven, ga ervoor! Oh en,: als je echt weerstand voelt tegen dit 'type' oefeningen, sta dan eens stil bij waar die weerstand vandaan komt. Wat zit daaronder? Waar ben je bang voor? Eentje om over na te denken ;-)

"Ik heb al heel wat ervaring met de relaxatietechnieken die aan bod komen in het programma, is het nog de moeite?"

De kans is groot dat je qua tools en technieken weinig nieuws gaat leren. Wel kan het verfrissend zijn om het kader dat ik ontwikkelde en aanreik te leren kennen en opnieuw te ontdekken wanneer je welke technieken kan inzetten. Ben je echt een expert op dit vlak, dan moeten wij misschien eens praten, ik sta altijd open voor nieuwe kennismakingen en avonturen! 

Andere vragen, twijfels of onduidelijkheden?

Laat het mij weten! Ik ben bereikbaar via mail (celine@tussenwensenwolk.be) en via Instagram en Facebook.

Ik help je graag verder!